tiistai 15. maaliskuuta 2016

Kohti suurta maailmaa

 photo kaikkee 1 of 8_zps48ecbfxi.jpg

Moi!

Meinasin juuri menettää hermoni Lightroomin kanssa. Yksinkertaisesti mikään ei toiminut näiden kuvien kanssa oikein! Ei siis mikään. Latasin nämä pari kertaa nettiin ja totesin värien olevan ihan jostain muualta kotoisin kuin aikaansaamistani muokkauksista. Eivät nämäkään kuvat ole yhtään sitä, mitä niiden tulisi olla sen perusteella, millaisiksi olevinaan nämä muokkasin. Mutta, ei anneta sen häiritä, nämä ovat se kaikkein onnistunein satsi kuitenkin noista yrityksistä.

Lauantaina ajelin kohti Lappeenrantaa, josta sitten sunnuntaina suunnattiin alempien vöiden mestaruuskisoihin Vantaalle. Miun matsit päättyivät kahteen otteluun, molemmat sidontaan. Viimeiseksi jääneessä ottelussa onnistuin melkein kuristamaan itse itseni poistuloa tehdessäni, hyvä minä :D Ensikerralla selkä suorana ja itselle enemmän yrittämistä. Yli jäänyt aika kulutettiin Juuson kanssa sitten käymällä Helsingissä. Oli jotenkin ihana pitkästä aikaa käydä siellä, mielelläni olisin pidemmänkin aikaa siellä pyörinyt.

Onnistuin välttelemään suuremmaksi osaksi heräteostoksia. Kävin M.A.C:in tuotteita hypistelemässä, kuten miula olikin suunnitelmissa ja kiersin vaatekaupat kaukaa. Mietittiin kyllä, että näytin varmasti hyvin meikkitietoiselta hiukset laittamatta, meikittömänä ja tuulitakkiin pukeutuneena siellä muiden kauniiden ja laittautuneiden ihmisten seassa. Asiakaspalvelu oli kuitenkin ystävällistä ja ripeää. Yksi ihana mattapuna tarttui matkaan rajauskynän kera.

 photo kaikkee 2 of 8_zps04ppvem4.jpg

Mutta mites ne heräteostokset sitten...?  No, Juuso ehdotti Verkkokaupassa käymistä ja muutaman "ei" sanan jälkeen taivuin. Sieltä lähti mukaan suojakalvojen lisäksi uudet kajarit, jotka eivät tosin mikään turha ostos ollut edellisiin rimpuloihin verrattuna. Mutta kuitenkin, ei miun pitäny ostaa muuta kuin pari meikkituotetta :P

Tuli muuten aika turisti olo, kun kuvailin jotain niinkin tavanomaista kuin "Helsinki". Miusta Helsingissä vaan on niin kauniita rakennuksia vähän kaikkialla. Oli siellä eräskin katu, jonka varsi oli täynnä keltaisia puutaloja. Jos en olisi ollut auton kyydissä, olisin varmasti juossut kuvaamaan senkin :D Mutta ihmismeri, häly ja vauhti, mikä tuolla oli... Ei tälläinen maalaisjuntti tuollaista ymmärrä tai pysy perässä.

Palataan kuitenkin taas ensikerralla astialle, heipsun!

 photo kaikkee 3 of 8_zpsp38gludz.jpg

 photo kaikkee 4 of 8_zps53zygtiu.jpg

 photo kaikkee 5 of 8_zpsin7spmob.jpg

2 kommenttia:

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G