perjantai 10. kesäkuuta 2016

Pukeuduin verhoon

 photo essinkuvia 3 of 3_zpsijj40pfo.jpg

Heipsun!

Edellisen postauksen hehkuttamani aurinkoiset säät ovat kyllä karanneet täysin. Pilviä ja sadetta, vähän lehmän häntien huisketta. Siitä on viime päivät tehty. Maanantaina kuitenkin käytin vapaapäivän mitä parhaimmalla tavalla: näkemällä hyvää ystävää pitkästä aikaa. Essi (>KLIK<) saapui Suomeen ja tietty jälleen näkemistä piti juhlistaa hyvällä ruualla ja, bloggaajien tapaan, toisiamme kuvaamalla.

Ei mennyt ihan ongelmitta miun ja Essin asukuvailut. Otin Essistä asukuvia omalla kameralla, mutta hänen muistikortilleen. No, raakakuvia ottavana ei tullut mieleenkään, ettei kaverin kone välttämättä kykene niitä muokkailemaan. Toisin sanoen sain sitten jälkikäteen muokkailla kuvat vielä .NEF-> .JPG :D Oli muuten hyvä syy nähdä uudestaan ;) Ja tuokin reissu päättyi Essin luokse tyhjentämään heidän jääkaappiaan kakuista (heillä oli ylioppilasjuhlat lauantaina).

Maanantain asu osottautui hieman liian viileäksi tuohon päivään ja taisin vilustua hieman, kurkku on nyt muutaman päivän kutissut, nenäkin vuotaa. Kuulemma flunssaa on liikkeellä, toivottavasti ei minuun ole itseään tartuttanut. Joka tapauksessa tuo topin päällä oleva tsydeemi on miusta ihan verhon näköinen ja tuntuinen, siitä otsikkokin. Tykkään siitä kuitenkin tosi paljon ja pitipä sitä kokeilla tähän asuyhdistelmään. Omaa silmää miellyttää :)

Mutta, eipä tässä tämän enempää. Palaillaan ensi kerralla!

 photo essinkuvia 1 of 2_zpspdldvxjs.jpg

 photo essinkuvia 2 of 3_zpshzbgf2zb.jpg

 photo essinkuvia 1 of 3_zpsanwnftgn.jpg

 photo essinkuvia 2 of 2_zps2ew7we6h.jpg

1 kommentti:

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G