sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kuuluu(ko?)

 photo kolo 1 of 1_zpsrx7wgz8g.jpg

Heipsun!

Hui, kun aika rientää! Miula olisi ihan hirmuisesti kuvia, joita haluaisin näyttää teille, mutta yksinkertaisesti en ole ehtinyt koneella paljoa istua. Tässä on muutamat kuvat miun ja Aleksin Helsingin reissulta, kun käytiin Helsinki-Ink tapahtuma katsastamassa. Yövyttiin ensimmäinen yö Sokos Hotel Tornissa. Se huone, ne näkymät! Haukoin henkeä hyvän tovin ihastellessani asioita. Erityisesti rakastuin tuohon ikkunan edessä olevaan tasanteeseen. Pimeän tullen vaan istuttiin ja nautittiin kahvista samalla, kun katseltiin Helsingin yössä käveleviä ihmisiä.

Helsingin reissulta on tulossa muitakin kuvia, tässä nyt "oma sarjansa" kuitenkin ;)

 Noin vuosi sitten tein postauksen, jossa kiitin menneistä vuosista Kiteellä. Ja kerroin muuttavani omaan kämppään. Itse asiassa koko postauksen voit lukea täältä >KLIK<. Aika on rientänyt. Epätietoisuus opiskelemisen ja tulevaisuuden suhteen on vaihtunut ja kouluhautkin tehty. Hain Jyväskylään, tarkoituksena olisi päästä opiskelemaan Biologiaa Jyväskylän yliopistoon. Toisena vaihtoehtona miula on agrologi, sekin Jyväskylässä. Sitä ennen teen töitä ja kerään rahaa asumiseen sekä muihin menoihin kotikaupungin vaihtumista ajatellen. Vuokrataso ainakin nousee :D

Nyt pitää kuitenkin sammutella kone, huomenna on työterveyslääkärillä käynti ja aikainen herätys. Palailkaamme seuraavien kuvien parissa ;)

 photo kolo 10 of 10_zpsun9imrig.jpg

 photo kolo 9 of 10_zpsbla6bm3u.jpg

 photo kolo 8 of 10_zpsdj4z7ukv.jpg

 photo kolo 7 of 10_zpshyfgfw9j.jpg photo kolo 5 of 10_zpsfeqq23vx.jpg

 photo kolo 3 of 10_zpsyo1v5b6t.jpg

4 kommenttia:

  1. Tuitui mikä söpöliini, vai pitäiskö sanoa oi mikä kaunotar...? Upea olet joka tapauksessa <3

    VastaaPoista
  2. HAET JYVÄSKYLÄÄN!! (Ilona xD)

    VastaaPoista

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G