torstai 29. syyskuuta 2016

Valon Kaupunki, Tourujoen valot

 photo 229kuvat 1 of 4_zpsu2dcnp8z.jpg

Jyväskylässä järjestettiin 22.9.-24.9. Valon Kaupungiksi kutsuttu tapahtuma, jossa mm. keskustaan sekä Tourujoelle tuotiin valotaideteoksia. Keskustan Kirkkopuiston valtasivat jättikokoiset puput, Tourujoella taas nähtiin toinen toistaan ihmeellisimpiä otuksia.

Tämä oli ensimmäinen laatuaan tälläinen tapahtuma, missä olen koskaan ollut. Jenna kertoi minulle paljon tapahtumasta, millainen se oli ollut edellisenä vuotena. Nämä kuvissa näkyvät, Tourujokeen lasketut lyhdyt, olivat ehdottomasti mielenkiintoisin aihe. Niitä päädyimmekin isommalla porukalla katselemaan.

Ei ollut ihan sellaista, kun odotin. Suorasanaisesti miedompi tapahtuma kuin odotin, mutta kauniita ne valot olivat silti siinä joenuomassa lipuessaan.

 photo 229kuvat 2 of 4_zpsumxngqek.jpg

 photo 229kuvat 1 of 2_zps4agbknsa.jpg

 photo 229kuvat 3 of 4_zpsxhcgft1j.jpg

Valojen katselun jälkeen siirryimme suunnattoman ihmismassan keskeltä kohti Kirkkopuistoa. Siellä alkoi yhdeksän maissa allanäkyvä tanssiesitys. Nuo valot oli niin hienoja! Harmittaa tosi paljon, ettei näillä tanssijoilla ollut minkäänlaista taustamusiikkia. Oli hieman "tylsää" seurailla pelkästään valotikkujen pyörittelyä, vaikka ne sekä tanssi itsessään olivat todella upeaa!

Otin päivältä myös videota ja sen voitte nähdä alla. Siirtymissä ja asioiden johdonmukaisuudessa on paljon harjoiteltavaa, mutta tästä se lähtee! Onneksi kaikessa voi kehittyä.

Pidemmittä puheitta hyvää syksyn jatkoa kaikille! :)

 photo 229kuvat 4 of 4_zpskpf3izpm.jpg

 photo 229kuvat 2 of 2_zpsggr8xx6x.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G