lauantai 3. syyskuuta 2016

Ensivaikutelma: Jyväskylä

 photo olavinpaiva 1 of 7_zpscfisrqhd.jpg

Muutoksien keskeltä, tervehdys kaikille!

Asioiden laita on nimittäin sellainen, että tämä likka on siirtynyt Jyväskylään, purkanut tavaransa ja asettunut joten kuten taloksi. Vielä on osa tavaroista vailla kunnollista sijaintia, mutta täällä sitä todella ollaan. Omassa pikkuruisessa asunnossani!

Olotila on melko sekalainen. Ensin se on hyvin jännittynyt, tyhjä sekä odottava, mutta heti toisessa hetkessä onnellinen. Omalla tavallaan rakastan muutoksia ja niiden tuomia mahdollisuuksia. Samaan aikaan kuitenkin arvostan vakautta ja rutiineja. Tälle jälkimmäiselle puolelle muuttaminen on suorastaan hirveää. Onneksi kaikkeen tottuu eikä enää tunnu yhtä pahalle kuin aluksi!

 photo olavinpaiva 2 of 7_zpszja5wfly.jpg

 photo olavinpaiva 3 of 7_zps2nd4h1su.jpg

Ensimmäinen viikko täällä on kulunut kävellessä, kävellessä ja taas kävellessä. Osasyy tähän todella suureen kävelymäärään on PokemonGo pelissä sekä sen tuomassa ajattelutavassa: "Jos nyt vielä yksi stoppi". Eilen oltiin isommalla kaveriporukalla valehtelematta 5 tuntia ulkoilemassa. Samalla on tullut tutustuttua tähän kaupunkiin monestakin eri suunnasta.

Myönnän valinneeni kauniin kaupungin asuinkunnakseni! Täällä on todella paljon kaikkea mihin ikinä meneekin: inspiroivia yksityiskohtia, lenkkeilymahdollisuuksia, erilaisia maamerkkejä... Kaikkein parhaiten on jäänyt mieleen se, kun eilen törmättiin pokemonsalinakin toimivaan taideteokseen porkkanasta ja kastelukannusta. Oli kuitenkin jo niin pimeää ja sormet ihan kohmeessa, etten siitä kuvaa käynyt ottamaan. Nyt on hyvä syy palata toistekin ;)

 photo olavinpaiva 4 of 7_zpsjjep7fwu.jpg

Oon viimeaikoina tykästynyt kahviin ja sen myötä kahviloista ihan eri tavalla kuin ennen. Nautin suuresti kahvikupposen ääressä istumisesta ja jutustelemisesta (tulipas tästä vanha olo). Yksi merkittävä ero Savonlinnaan onkin kahviloiden määrä täällä Jyväskylässä. Ihan liikaa mistä valita! Olen ehtinyt tutustua kahteen tähän mennessä ja oon tykännyt molemmista valtavasti.

Heittäkääpäs Jyväskyläläiset suosituksia kahviloista! :D

Palaan taas pian kertomaan lisää kuulumisia, heipsun!

 photo olavinpaiva 5 of 7_zpszo9zbeoh.jpg

 photo olavinpaiva 6 of 7_zpstvtzzfkt.jpg

 photo olavinpaiva 7 of 7_zpsyb5korff.jpg

2 kommenttia:

 1. Oon kyllä niin samaa mieltä sun kanssa tästä kaupungista! Mulla iski pieni flashbäkki ku luin tätä sun blogia että oon nähnyt sut Jyväskylän keskustassa, jäin ihailee sun hiuksia :-) Toivottavasti oot kotiutumaan päin täällä, vaikutat ihanan persoonalliselta tyypiltä! Tää on ihan täydellinen kesäkaupunki, katotaan mitä tuleva talvi tuo tullessaan :D

  http://byneas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt hämmennyin tosi paljon siitä, et oon jääny jonkun mieleen tolla lailla :D Kyl täällä jo kotiutumaan päin ollaan! Kohtahan se nähdään mitä talvi tuo tullessaan ;) uskon vahvasti, ettei tän kaupungin ihmeellisyys kuitenkaan ihan heti katoa :D

   Poista

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G