lauantai 20. helmikuuta 2016

Penkkaritunnelmaa 2016

 photo lumista 10 of 10_zpszopzeqoy.jpg

Huomenta!

Kirjoitan tätä postausta muutaman tunnin nukkuneena. Kävin vasta kuuden jälkeen aamulla nukkumaan, yö meni ajellessa hyvän ystävän Lauran kanssa ympäri kaupunkia (sekä heillä katsellessa telkkaria). Käytiimpä me Lauran kanssa päivällä uimassa ja kiinalaisessakin. Kerrankin oon ottanut kaiken ilon irti vapaista! En ole miettinyt niin hirveästi sitä "pitäisi mennä nukkumaan" lausetta, joka aina yleensä vainoaa. Mitäs miule muuten kuuluu? Tässä on muutama päivä tullut pyörittyä ympäriinsä, vähän kaikkialla. Töitä siellä ja töitä täällä, mutta torstaina jäin vapaille.

Torstaina kulutinkin aikaani kaupungilla Juusoa kuvamaassa penkkareiden kunniaksi. Hassua kun rekkoja oli yhteensä 6, kun taidelukion rekatkin laski mukaan, Savonlinnaa kiertämässä. Meillä oli kaksi vajaata rekkaa Kiteellä omissa penkkareissani :P Kyseisen päivän aamun aloitin lähtemällä maskeeraamaan Aleksin kasvoja Jokerimaisiksi, ohessa muutama kuva hänestäkin :) Sen jälkeen käväisin kotona nukkumassa, jonka jälkeen suuntasin lukiolle viemään Juusolle aurinkolasit ja kuvailemaan. Penkkarifiilis meinasi tarttua minuunkin pahemman kerran.

Mutta jätän tän postauksen näihin kuviin ja tunnelmiin, palataan taas enskerralla!

 photo lumista 9 of 10_zpsmv0pqseh.jpg

 photo lumista 3 of 10_zpsl9juiymc.jpg

 photo lumista 8 of 10_zpsss8076im.jpg

 photo lumista 7 of 10_zps6s1ptatc.jpg
Savonlinnan kaduille oli kokoontunut paljon ihmisiä katselemaan penkkarikulkuetta. Oli erikoista nähdä noin paljon ihmisiä muualla kuin Olavinlinnalla tai torilla :D

 photo lumista 6 of 10_zpsilbd2sl6.jpg

 photo lumista 2 of 10_zpskjnlywgv.jpg

 photo lumista 5 of 10_zpstbhozmno.jpg

 photo lumista 4 of 10_zpsgecsvfaw.jpg

 photo lumista 1 of 10_zps9shjthmg.jpg

 photo penkkareita 1 of 1_zpsoh6yfmsa.jpg


Ps. Jotta vanhoja ei unohdettaisi täysin, alla video jossa muistelen omia vanhojani:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G