maanantai 8. helmikuuta 2016

Kuvan kaunis hämmennys

 photo lumista 4 of 4_zps85kdtjav.jpg

Moi kaikille!

Moni varmasti tietää sen tunteen, kun odottaa vapaitaan kuin kuuta nousevaa. Kun on suunnitellut paljon kaikkea hienoa tehtävää ja sitten tulee se salakavala vieras joka vetäisee kaikki suunnitelmat vessanpöntöstä. Nimittäin flunssa! Miula oli tälle päivälle mm. suunniteltuna salilla käymistä pitkästä aikaa. Olisin nähnyt myös yhtä kaveria samalla. Lisäksi suunnittelin käyväni kurkkaamassa KappAhlista yhtä paitaa, joka jäi viime käynnillä vaivaamaan mieltä. Olin suunnitellut näkeväni erästä toista kaveria huomenna ja meneväni pitkästä aikaa nuorison kanssa samoihin treeneihin. Sekä leipovani pullaa. Pyh pah, tämä likka pysyy nyt lepuuttelu linjalla.

Miun elämä on ollut vaihteeksi pelkkää töissä käyntiä. Ei paljoa ole jäänyt millekään muulle aikaa, kotonakin kerennyt vain pyörähtää syömässä ja nukkumassa. Lomapäivät tulivatkin todella hyvään saumaan, 4pv vapaata. Ainoa vain, että taidan viettää ne nyt visusti kotona, miun alalla kun ei sovi olla hirveän kipeä...

Eilen käytiin Juuson kanssa elokuvissa katsomassa Tappajan näköinen mies. Olin koko viikon kuullut radiossa hypetystä kyseisestä elokuvasta, mutten kuitenkaan odottanut mitään kummoisempaa. Asenteeni suomalaisia elokuvia kohtaan on aina ollut hieman "näh", mutta tuo oli yllättävän hyvä. Suosittelen!

Postauksen kuvat ovat jo tovin takaa, kun aurinko vielä näyttäytyi ja lumi pysyi pakkasen puolella.

Palaillaan taas ensi kerralla!


 photo lumista 3 of 4_zps8pbtpj58.jpg

 photo lumista 2 of 4_zpsn1k1cc8u.jpg

 photo lumista 1 of 4_zpshshdtc6b.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G