maanantai 24. lokakuuta 2016

Mallikuvausilta: Minorea Wasara

 photo minna 1 of 3_zpsuc9aih9e.jpg

Malli: Minorea Wasara

Osallistuin Mallikuvausiltaan 2.10.2016. Päivän tarkoituksena oli kuvata n. tunti yhden mallin kanssa, jonka jälkeen vaihdettiin pareja. Minulla oli tilaisuus kuvata neljää eri mallia, joista Minorea oli toinen kuvattavani. Hänen kanssaan emme suorittaneet kuvaustehtävää, vaan kokeilimme mitä saadaan aikaan.

Postaussarjan aiemman osan voit lukea täältä: >KLIK<


 photo minnaa 1 of 3_zpsqjhnllc2.jpg

Meillä ei kehkeytynyt juuri sille kerralle mitään erityistä suunnitelmaa, oikeastaan iso osa ajasta kului joko juttelemiseen tai kuvauspaikan etsintään. Lopulta löydettiinkin ihan mahtava kuvauspaikka, mutta joka epäonneksemme oli varattu. Kyseinen paikka on alapuolella kuvissa näkyvä mosaiikkipäällystetty penkkisysteemi.

Jäätiin Minorean kanssa kärkkymään kyseistä paikkaa vapautuvaksi, ja onneksi niin lopulta tapahtuikin! Itse tykkään todella paljon näistä kuvista, jotka on otettu tuolla penkkisysteemillä. Ainoa iso miinus tulikin vasta näiden kuvien muokkausvaiheessa: oli iso työ tuoda malli paremmin esiin tuosta värikkäästä taustasta, joka hohteli valkeana kirkkaasta auringonpaisteesta johtuen.

Enemmän kuin mielelläni otan kuvistani rakentavaa palautetta vastaan, olisi mahtavaa oppia lisää ihmiskuvaamisen saloja!

Seuraavana tähän sarjaan liittyen vuorossa on Rebecca Laube-Pohto.


 photo minnaa 2 of 3_zpszxnj7ab2.jpg

 photo minnaa 3 of 3_zpst0yzrlof.jpg

 photo minna 2 of 3_zps97bncbnf.jpg

 photo minna 3 of 3_zpsv8ue3olt.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G