tiistai 25. lokakuuta 2016

Värjäsin hiukset siniseksi

Mitä teille kuuluu?

Miule kuuluu hyvää. Viime viikko hujahti ihan liian nopeasti ohitse. Maanantaina olin kipeänä, tiistaina olo oli kuitenkin jo parempi. Keskiviikkona käytiin metsästämässä miule uutta sohvaa ja torstaina kävin kuvaamassa Tanjan kanssa. Niistä kuvista oon enemmän kuin innoissani! Tulen puhumaan ja näyttämään myöhemmin lisää ;)

Torstaina värjäsin hiukset siniseksi! Toteutin samalla myös yhden pitkäaikaisimmista haaveistani koskaan ikinä! Nyt miula on ne, siniset hiukset! Katsotaan kuinka kauan viihdyn tässä värissä, pinkkikin oli niin kiva. Alla videota aiheesta.

Perjantaina suuntasin Saran kanssa kohti Helsinkiä ja lähdettiin reivaamaan Da Tweekazin tahtiin. Huhhuh! Miun vasemman jalan lihakset oli lauantaina tamppaamisen ja junamatkojen takia ihan juntturassa. Sattui ihan perus kävelykin!

Mutta ne reivit: ensimmäiset laatuaan joissa olen koskaan ollut. En olisi uskonut fiiliksen olevan niin kotoisa. Pää pyöri valehtelematta kuin pöllöllä joka suuntaan. Katselin hymyillen ihmisiä, jotka tanssivat juuri sillä tyylillä, millaista itsekin silloin tällöin harrastan. Näin ihmisissä rutkasti yhteisöllisyyttä.

Miulekin tultiin ihan puskista vaan juttelemaan: "Voi hitsi miten siistit hiukset siula on!" Ja siitä se sitten läksi aina, nimittäin pidempi keskustelun pätkä. Yleensä aiheet menivät: hiukset, ensimmäinen kerta reiveissä, ketä tultiin katsomaan, pitäkää hauskaa.

Lauantai pyörähti junaa ootellessa ja pikashoppailulla, sunnuntaina sitten kuvailtiinkin jo Ilonan kanssa hieman erikoisempaa materiaalia. Odotan innolla myös niiden kuvien työstämisen alkua :P

Mutta, allapa videota värjäilystä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G