tiistai 22. marraskuuta 2016

Hakuammuntaa vai onnistuminen?

Minulla meni hermot. Miljoona kertaa. Turhauduin. Yritin uudestaan. Korjasin ja yritin piilottaa aiempia virheitä.

Siinä päällimmäisiä fiiliksiä, joita tunsin näitä kuvia edeltäneessä meikkaushetkessä.

 photo ilona metsss 3 of 3_zpslac8vwpk.jpg

Malli: Ilona Anttila

Me aloitettiin Ilonan kanssa ihan erilaisella suunnitelmalla, joka kariutui aika nopeasti siihen, etteivät meikkini olleet tarpeeksi pigmenttisiä halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämän aion korjata mahdollisimman pian, jotta vastaisuudessa saan ideani toteutettua eikä tule tällaisia "no jos kokeillaan näin" -tilanteita.

Tavoiteltiin paljon värikkäämpää lopputulosta, mutta päädyttiinkin tällaiseen hieman nukkemaiseen tyyliin. Lopputulokseen olen oikeastaan enemmän kuin tyytyväinen kaiken sen sähläämisen ja epätoivon jälkeen. Meinasin monesti heittää hanskat tiskiin ja ehdottaa kuvausten siirtämistä. Itsepintaisesti sitä kuitenkin jatkettiin, onneksi oli kärsivällinen ilopilleri mallina!

Hetken mielijohteesta lisäsin nuo mustat "kolmiot" poskille, mikä tekikin tähän sen "jutun". Pääajatus miula olikin kuvailla miun viimeaikaisista kuvista poikkeavia otoksia. Lähdettiin hakemaan hieman erikoisempaa ja lopulta saavutettiinkin se!

Käytiin kuvailemassa ihan tässä lähellä Harjulla. Kokeiltiin iloista, surullista, ahdistunutta... Kyllä näistä otoksista monta lempparia löytyi! Kiitokset Ilonalle kärsivällisyydestä ja rohkaisevista sanoista, ensi kerralla paremmalla menestyksellä meikin suhteen ;)

Heipsun o/

 photo ilona metsss 2 of 3_zpsv3bmq1hb.jpg

 photo ilona metsss 1 of 3_zpsakytyyqt.jpg

2 kommenttia:

 1. Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tykkään nähdä toisten työstöä myös juuri valokuvaamisen suhteen. Pakko sanoa, sulla on hieno vesileima kuvissa käytössä! Mä henkilökohtaisesti itse taidan liittyä lukijakuntaan jatkamaan tulevan seuraamista.. :) jos löytäisin tästä inspiraatiota omaan elämääni ja harrastuksien löytämiseen!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa kun blogi miellyttää! Rohkeasti vain kokeilemaan monia juttuja, niin varmasti joku oma harrastus löytyy! Itse löysin ihan uuden innon kuvailuun Jyväskylään muutettuani :) Vesileiman tekemisessä menikin oma tovinsa, kun mikään ei tuntunut miellyttävän. Hyvä että nykyinen on josta kusta muustakin kiva ;)

   Poista

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G