lauantai 5. marraskuuta 2016

Graffititaustalla henkilökuvia

 photo graffitikuvia 1 of 6_zpsdwty7bka.jpg

Malli: Tanja Paajala

Päivitin blogin ulkoasua tässä pari päivää sitten, nyt tämä on paljon enemmän omannäköinen! Bannerikuva on otettu aikalailla niihin aikoihin, kun muutin Jyväskylään, tykkään siitä todella, todella paljon!

Kuten varmasti aiempia postauksiani lukeneet ovat huomanneet, olen päässyt kuvailemaan ihmisiä paljon enemmän kuin aiemmin. Tälläkin kertaa pääsin harjoittelemaan ja kameran eteen eksyi Tanja Paajala. Hän etsi Jyväskylän mallit & valokuvaajat -ryhmässä kuvaajaa ja otin häneen asian tiimoilta yhteyttä.

Tanjan kanssa meillä syntyi aika nopeasti molemmille sopiva suunnitelma paikasta ja tyylistä kuvata, yhteisen ajan löytyminen sen sijaan tuotti hieman ongelmia. Muutaman töistä sekä kipeenä olemisesta johtuneen peruuntumisen jälkeen päästiin vihdoin kuvailemaan!

 photo graffitikuvia 2 of 6_zpstrdklwet.jpg

 photo graffitikuvia 3 of 6_zps47vh3fqh.jpg

Ajatuksena oli ottaa street look henkisiä kuvia graffitiseinän edessä.

Kuvausaamun jännitysmomentiksi kehittyi epävarmuus siitä, ollaanko menossa samalla graffitiseinälle! En tunne vielä kovin hyvin Jyväskylää ja Tanja sanoi käyvänsä vielä siinä ja siinä S-marketissa ennen tuloa. Tarkastellessani google mapsistä sijaintiani markettiin nähden huomasin, että oltiin ihan eri puolilla kaupunkia.

Onneksi jonkin ajan kuluttua Tanja saapuikin autokyydillä paikalle eikä meidän tarvinnut käydä säätämään sijaintien kanssa. Olimme siis olleet samalla kartalla kumpikin, onneksi!

Tanjan kanssa oli helppoa lähteä kuvailemaan, meidän "tyyli" sopi tosi kivasti yhteen ja kuvaamisen lomassa enemmänkin juteltiin kaikesta maan ja taivaan välissä kuin itse kuvauksiin liittyviä juttuja. Välillä kokeiltiin uusiksi jotain, mikä näytti hyvälle, mutta vaati pientä hiomista. Yleensä vika oli kuvaajassa, joka onnistui rajaamaan kintut pois kuvasta, hups.

Mitäs olette mieltä? :)

 photo graffitikuvia 4 of 6_zps844qo8el.jpg

 photo graffitikuvia 5 of 6_zpsopo9sfdr.jpg

 photo graffitikuvia 6 of 6_zps2ealwblw.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G