maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuosi 2017, tervetuloa!

 photo MiittaOLD 1 of 3_zpspogwfndc.jpg

Hei!

Joulukuu hujahti ihan liian nopeasti ohitse. En ehtinyt tehdä yhtään mitään järkevää eikä kamerakaan montaa kertaa laukusta ulostautunut. Uutenavuotenakaan en ottanut yhden yhtä kuvaa sillä, en kyllä joulunakaan. Tavallaan on tuntunut siltä kuin olisi voinut katsella tiimalasin tapaan päivien lipuvan. Ja lopulta, aika vain loppui. Vuoden 2016 viimeinen sekuntti kului ja vuosi 2017 saapui riesaksemme.

Tämän kaiken saamattomuuteni kunniaksi tämän postauksen kuvat ovat päivältä, jolloin aloitin Kudottu -nimisen kuvasarjani (>KLIK<) Miss Misandaen kanssa (>KLIK<). Päädyttiin vahingossa kokeilemaan tällaisia otoksia.

Kyseessä on kuvat, jotka on otettu hämärässä, lähes valottomassa kanakopissa, pitkällä valotusajalla ja kameran omalla salamalla. Näistä tuli omasta mielestäni todella kivoja! En ole oikeastaan edes muokannut yhtäkään näistä, niin kivoja nämä olivat jo koneelle siirrettäessä.

Nyt kuitenkin, kohti uusia tuulia ja uutta tulevaa vuotta. Katsotaan mitä vuosi 2017 tuo tullessaan ja karistetaan 2016 tuomat tomut lahkeista. Hyvää talven jatkoa kaikille!

 photo MiittaOLD 2 of 3_zpshiemvtov.jpg

 photo MiittaOLD 3 of 3_zpsotdgbwiw.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamera Nikon D7000
Objektiiveina Nikon af-s dx 18-55mm
Nikkor Af-s 55-300/4.5-5.6g VR
Nikkor Af-s 85mm 1.8G